Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Levde farligt på takparkering

En vilsen kattpojke levde för ett par veckor sedan farligt på takparkeringen ovanför Åhléns i Falun.
Den omhändertogs i väntan på ägaren, och sitter nu på övertid hos polisen.

Det handlar om en ung, gråspräcklig kattpojke, som den 4 oktober sågs irra omkring bland bilarna på den aktuella takparkeringen. Där levde den så farligt att en kvinna fångade in och övrlämnade den till polisen.

Sedan dess har ingenting hänt som bringat klarhet i var katten hör hemma. Ingen ägare har hört av sig, och inte heller är katten id-märkt.

Då katten inlämnats till polisen som hittegods, har tiden redan runnit ut och den sitter nu på övertid på ett av polisens inkvarteringsställen. Polisen har utsträckt tiden på 10 dagar något, då katten hittades takparkeringen, och kan ha kommit med en bil bortifrån, och ägaren leta på annat håll.

Så saknar du, eller vet någon som saknar en gråspräcklig kattpojke, ring då omgående stationsbefälet hos polisen i Falun på nummer 114 14. Hör ingen ägre av sig är katten annars i behov av ett nytt stadigvarande hem för att slippa avlivas.