Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Leksands folkhögskola "invaderar" Stockholms Central i år igen

Leksands Folkhögskola drar även i år till Stockholm för att locka elever till sina utbildningar.

Förra året var intresset så stort att broschyrerna tog slut redan första dagen.

Ladda ner den nya DT-appen i Appstore för Iphone eller här i Google play om du har en telefon med Android.

Det var många som höjde på ögonbrynen när Leksands Folkhögskola förra året valde att marknadsföra sig på 50 kvadratmeter mitt inne på golvet i Stockholms Central.

Men det ovanliga greppet blev så lyckat att man nu återvänder för att den elfte och tolfte februari än en gång låta väntande resenärer och andra besökare prova på både att dreja, bokbinderi, skapa pappersmarmoreringar med mera.

Fick ni någon elev som började på skolan efter att ha besökt er på Centralen?

– Inte till de längre utbildningarna, men vi kunde direkt se att det bara small till i mejlboxen med intresseanmälningar till våra sommarkurser helgen efter vårt Stockholmsbesök, berättar skolans pressansvariga Fia Palmgren.

Det var också broschyrerna om sommarkurserna om tog slut redan första dagen förra året.

– Så den här gången har vi verkligen tagit i så de ska räcka, lovar folkhögskolans rektor Anki Gullback och fortsätter:

– Vi hoppas naturligtvis på en succé även i år. Det är många som via sociala medier hört av sig och sagt att de ska komma och besöka oss.

Ett 30 tal personer – både elever och personal vid Leksands Folkhögskola – kommer att finna på plats på Stockholms Central nästa vecka.

Läs fler Leksandsnyheter.