Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stipendium delades ut till minne av Oliver

/
  • Prisade. Kjell Snibb och Joel Lassinantti tilldelades de första stipendierna ur Oliver Fröbergs minnesfond. Kjell och Joel är omgivna av spelare som deltig i Leksands IF:s U14-cup under påskhelgen.

Annons

Kjell Snibb som också tränat Oliver Fröberg under ett år, var mycket rörd under utdelningen av stipendiet som instiftats till minne av Oliver Fröberg som omkom i en brand den sjunde december. Oliver var målvakt i Leksands IF:s U-14-lag.

Den första stipendieutdelningen ur Oliver Fröbergs minnesfond delades ut i samband med Lekands IF:s U-14-cup där 16 lag från hela landet deltog.

Joel Lassinantti fick stipendiet med motiveringen: för att han har hög sportslig kvalitet, stora utvecklingsmöjligheter, träningsvilja, ambition och är ett gott föredöme som lagkamrat och vän såväl på som utanför isen.

-Det är jätteroligt at få stipendiet och visar att man utvecklats, säger Joel som också är inbjuden till Leksands IF:s hockeyskola i sommar.

Kjell Snibb som är målvaktstränare för ungdomshockeyn i klubben fick stipendiet med motiveringen: Med stort hjärta och höga ambitioner att utveckla personligheten och sportsliga kvalitéer hos målvakter. Du är ett föredöme som person både bredvid och på isen.

Oliver Fröbergs familj var inte närvarande under utdelningen på lördagen i Ejendals Arena.

Mer läsning

Annons