Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotellet fixar matlådan

/
  • Redo. Nästa vecka är han prao, men från och med den tredje maj tar Mattias Gottlow och Insjöns Hotell över Matlådans leveranser.

Annons

- Det här är ett bra komplement till vår verksamhet. Vi levererar även i dag varm mat, säger han till tidningen.

En person kommer att nyanställas för uppgiften att åka ut med maten och kökspersonalen kan räkna med extra tid för att möta behovet av lådmat.

- Nästa vecka kommer jag själv att åka med Matlådans Dan Andersson för att lära mig hitta och hälsa på förhoppningsvis framtida kunder, fortsätter Gottlow.

Även Matlådans Dan Andersson i Djura är nöjd med arrangemanget även om han fortfarande har kökslokalerna kvar och det främst är kundregistret som Insjöns Hotell tar över.

- Det här känns jättebra! Huvudsaken för mig är att mina kunder får varm mat levererad hem även i framtiden, säger Dan Andersson som väljer att lägga ner sin verksamhet på grund av EU-regler och annan byråkrati.

När det gäller maten så kommer Insjöns hotell att erbjuda en fisk- och en kötträtt varje dag, priset blir det samma som Matlådans kunder är van vid i dag.

- Det enda som kan bli lite annorlunda är utkörningsschemat eftersom vi finns i Insjön. Men det hoppas jag vi kan komma överens med kunderna om, slutar Gottlow.

Mer läsning

Annons