Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Åtal väcks mot man som misstänks ha misshandlat sin tidigare sambo

En man från Leksands kommun har åtalats misstänkt för två fall av misshandel mot sin tidigare sambo. Mannen förnekar båda brotten.

Annons

En man från Leksands kommun har åtalats vid Mora tingsrätt misstänkt för två fall av misshandel mot sin tidigare sambo. Mannen förnekar båda brotten.

Mannen i fråga är i 25-årsåldern och bosatt i Leksands kommun. Han har nu åtalats vid Mora tingsrätt misstänkt för två fall av misshandel mot sin tidigare sambo.

Enligt åtalet ska mannen, någon gång i april eller maj 2016, ha misshandlat ex-sambon genom att kasta eller putta henne så att hon föll över vardagsrumsgolvet i bostaden. Åklagaren skriver i åtalet att misshandeln inträffade i närvaro av parternas gemensamma barn.

Vidare ska mannen, i slutet av april 2017, ha kastat eller puttat kvinnan så att hon föll mot en kista och skadade höften. Detta ska ha skett i bostaden.

Som bevisning lägger åklagaren fram förhör med mannen och kvinnan samt med två vittnen som har berättat om vad kvinnan och parets barn berättat för dem om händelserna.

Den åtalade mannen förnekar brott.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Mer läsning

Annons