Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Leif Nilsson avtackad efter 16 år

/
  • Avtackad. Malungs kommuns näringslivschef Ingemar Kyhlberg avtackar Leif Nilsson som efter 16 år som ordförande i Företagarna i Malung-Lima-Sälen avgick vid årsstämman som hölls i Sälen.

Annons

- Vi vill tacka Leif Nilsson för ett mycket gott samarbete genom årens lopp och vi vet också att när nu Leif Nilsson slutar kommer det aldrig att bli det samma igen sade bland annat näringslivschefen Ingemar Kyhlberg.

- Det är av personliga skäl som jag nu avgår men jag kommer ju att fortsätta som företagare och kanske blir det någon roll också i framtiden man eftersom jag nu slutar som ordförande har jag också valt att lämna styrelsen för att inte bli någon som sitter och bromsar upp säger Leif Nilsson som kan blicka tillbaka på 16 framgångsrika år i den företagarförening han styrt som ordförande.

Vid stämman fanns det ingen som var beredd att ställa upp som ordförande varför vice ordföranden Per Eriksson kommer att fungera som ordförande fram till nästa stämma. Styrelsen och valberedningen skall under den tiden försöka hitta en ny ordförande till Företagarna i Malung-Lima-Sälen. De övriga i styrelsen som valdes på ett år vid årsstämman är Ingemar Simonsson, Sälen, Mats Jansson, Malung, Vivianne Tällberg, Malung och Jan Lindell, L:ima.

I samband med årsstämman fick också UF-företaget i den lokala tävlingen ta emot det pris då man vann. Det var företaget Surprize UF Malung-Vansbro som vann och det var en tävling som hölls i Ejendals Arena i Leksand i februari månad i år. Motiveringen till att man vann det här priset var "Engagerade och motiverade UF företagare som lyckats uppnå god omsättning och lönsamhet med ett uppskattat produktionssortiment, genom gott samarbete och lyhördhet för kundens behov."

Mer läsning

Annons