Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dåligt förslag borde stoppas!

Annons

I och med dagens inlägg från riksdagsledamoten Peter Hultqvist sätter vi punkt för meningsutbytet mellan Hultqvist och Anders Ahlgren, ordförande i Region Dalarna, i debatten om förslaget att bilda en ny myndighet, en trafikinspektion:

Brev till ledarsidanNej, Anders Ahlgren, det har inte gjorts nog när det gäller att motarbeta förslaget om skapandet av en trafikinspektion. Det är bra att du tagit en del kontakter, men det räcker inte.

Från socialdemokraternas sida anser vi att denna fråga är så viktig att vi särskilt markerat detta till Region Dalarnas direktion. Av dina reaktioner att döma så känner du ett ordentligt tryck på att det måste ageras ordentligt i frågan. Och det är bra!

Ingen av oss, vare sig du, jag eller någon annan, har gjort tillräckligt i denna fråga förrän regeringen kastat utredningsförslaget i papperskorgen och jobben i Borlänge inte längre är hotade. Det kommer att kräva mycket och uthålligt arbete. Men med de starka sakargument som finns borde chanserna att klara det hela vara goda.

Du får kalla det taktik eller vad du vill, men från socialdemokraternas sida anser vi att det förslag som lagts är dåligt. Och det förbehåller vi oss rätten att redovisa för både allmänheten och Region Dalarna. Om vi dessutom tycker lika borde det inte vara ett problem för dig!

PETER HULTQVIST (S), RIKSDAGSLEDAMOT

Mer läsning

Annons