Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Camilla utför ett uppskattat arbete"

Annons

Med anledning av publiciteten kring vår medlem Camilla Lindberg vill vi erinra om att Camilla nominerades med klar majoritet till förstaplatsen på folkpartiets riksdagslista för länet vid nomineringsmötet den 29 oktober förra året.

Brev till ledarsidan

Folkpartiets dalaförbund och lokalavdelningen i Borlänge har hela tiden stött och kommer att stödja Camilla i hennes politiska arbete och riksdagskandidatur. Artiklarna om henne har sin grund i ett fåtal personers agerande i länet. Camilla har utfört ett uppskattat arbete i vår lokalavdelning i Borlänge och bland annat värvat många nya medlemmar, inte minst ungdomar.

Det krävs en mer handfast politik för att bryta "de nya svenskarnas" utanförskap och vanmakt.

Stämningen i avdelningen är mycket god med högt deltagarantal vid våra måndagsträffar. Vi går in i valåret med ett starkt politiskt program, och alla är inställda på att ge järnet för en ännu större liberal framgång än vid valet 2002.

Kommentar: Det är utmärkt, om än senkommet, att Borlänges folkpartister uttalar sitt stöd för Camilla Lindberg. Vill partiet ha en riksdagsledamot på riksdagens dalabänk efter valet i september måste riksdagslistans förstanamn få en maximal uppbackning genom hela valrörelsen.

TORSTEN HANSSON BRUNO BLOMQVIST TORSTEN HANSSON ÄR ORDFÖRANDE FÖR FOLKPARTIET I BORLÄNGE OCH BRUNO BLOMQVIST ÄR GRUPPLEDARE I BORLÄNGE CHRISTER GRUHS POLITISK REDAKTÖR

Mer läsning

Annons