Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brev till ledarsidan

Annons

Falu Kuriren och Hans Lindquist publicerade nyss ett inlägg från ett par ungdomar, som uppenbarligen klarat sig igenom den nya svenska skolan och både kan läsa och skriva, visar läsförståelse och förmåga att uttrycka sig. De har kunskaper och åsikter som inte Hans Lindquist / vi har som lite äldre. Varför läser Hans Lindquist då inte inlägget och begrundar det utan svarar med vad jag uppfattar som en sarkasm.

Det var ett välformulerat inlägg, som mycket tydligt visar att dopningproblemen finns bland yngre, utseendefixerade individer, inte bland bensprattlande äldre motionärer. Samma träningslokaler används för olika aktiviteter, som gympagruppen inte har en aning om. Så varför inte lyssna till ungdomar, som vill diskutera problem och preparat, som vi äldre inte ens vet finns. Be dem gärna om ursäkt och bjud ärligt in till en större debatt om ett tydligen accelererande problem.

Lasse Aléx

Hedemora

Svar direkt.

Tack för inlägget. Under begrundan lyssnar jag på samtliga parter i den ruggiga debatten om dopning inom motionsbranschen och hoppas innerligt att alla påståenden inte är alltför sanna.

Lasse Aléx har fullständigt rätt i att en mer omfattande dopningdebatt behövs.

Hans Lindquist

pol red.

Mer läsning

Annons