Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Låter mig inte köpas

I torsdagens tidning finns ett fult personangrepp som jag vill bemöta trots att det inte har någon namngiven författare. Signaturen Peo kommer med en stollig antydan om att jag och andra allianspolitiker skulle vara köpta av Gahnshag genom att vi skulle ha fått uppdrag som ger pengar. Vi låter oss naturligtvis inte köpas och vi har inga sådana uppdrag. Alla våra uppdrag har vi fått direkt av väljarna eller av våra partier, med ett undantag som inte ger några pengar.

Undantaget är att jag åtagit mig att vara ordförande i LUFABs styrelseutskott, ett uppdrag som kan sägas tillhöra vänstersidan. Uppdraget ger mig dock inte en krona i ersättning, bara extra arbete. Anledningen till att jag tillsammans med Leif Löfberg (FAP) och Sören Johansson (V) i slutet av maj åtog mig jobbet att få fart på besluten och upphandlingarna angående investeringarna på Lugnet var omsorg om Falun och Dalarna.

Någon måste ju se till att jobbet blir gjort. Resultatet av våra insatser syns nu tydligt i det arbete som pågår för fullt på Lugnet. Jag och alliansen har bedömt att ansvaret för Falun väger tyngst även om det innebär att skillnaderna mellan oss och majoriteten syns mindre tydligt i vissa frågor.

Mikael Rosén (M))

Oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare