Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Borlängeskola fick pris för brandsäkerhet

Tisdagen den 16 april åkte David Svensson, brandman på Räddningstjänsten Dala Mitt, tillsammans med Elisabeth Myregrund, verksamhetsledare på Brandskyddsföreningen Dalarna, och delade ut pris i tävlingen kopplad till Flammy's Brandsyn.

Annons

INSÄNT. I Borlänge kommun vann klass T2A i Torsångs skola med sitt bidrag i form av ett klassiskt sällskapsspel innehållande viktiga, kluriga och roliga frågekort kopplade till brandsäkerhet.

Brandskyddsföreningen Dalarna ansåg att spelidén var så bra att ett beslut om att få hjälp med att tillverka spelet på riktigt fattades. Ett spel byggt på klassens idéer och frågekort.

Klassen vann 500 kronor och fick ett inramat diplom samtidigt som varje elev vann ett Flammy-kortspel att ta med sig hem. När spelet enligt deras idé är färdigt så kommer klassen givetvis att få det också.

Vid utdelningen av priserna fick vi veta att klassen gemensamt hade beslutat sig för att använda pengarna till att göra en utflykt och avnjuta varsin glass med tre kulor en solig och fin dag.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons