Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larz Kristerz släpper krogshowen på dvd

Nu på måndag är det showsläpp, eller dvd-släpp på Älvdalens bio. Det är Larz Kristerz som nu släpper förra årets succéartade show på Dvd.

I lördags avslutade Larz Kristerz årets krogshow på Klockargården i Tällberg efter 12 fullsatta och bejublade föreställningar av showen "Aldrig ramlösa".

På måndag blir det Dvd-släpp på Äldvalens bio. Det är förra årets krogshow - med Johan Berglund som "Gud fader" - som nu plattats till. På skivan finns förutom själva showen också en hel del bonusmaterial som till exempel den första stumfilmen med Larz Kristerz med en spännande biljakt med Trond Korsmoes mopedbil i huvudrollen.

– Vi vurmar ju lite extra för Älvdalens bio och därför går en del av försäljningssumman till bion, berättar Trond. – Vi vill ju gärna ge något tillbaka till bion också. Vi släppte ju våra tre första skivor just där.

Trond avslöjar också att det blir två "sittningar" om det skulle visa sig att det blir mycket folk. Det blir också smakprov ur Dvd-filmen på filmduken på bion. Och naturligtvis signering av skivorna.

– Men för de som inte har tid och ork att vänta finns ett antal försignerade skivor, berättar Trond.