Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Långa köer till superrean

Hundratals personer köade när Expert startade sin konkursrea vid butiken i Britsarvet.

Några hade köat i mer än tre timmar.

– Det var värt att vänta så länge, konstaterar Tauno Råbacka från Danholn.

Annons

Platt-tv, mobiltelefon, tvättmaskin, kaffebryggare, eller kanske en dammsugare?

Ja, hundratals personer stod och köade när Expert-butiken i Falun öppnade dörrarna. Var tankarna låg någonstans går bara att spekulera i
.
Men Tauno Råbacka från Danholn hade väntat i tre timmar och stod tvåa i kön innan öppningen.

Han var på jakt efter en ny tv och bioanläggning.

Efter ungefär femton minuter i butiken mötte han den omkring 100 meter långa kön när han med ett stort leende vandrade ut med sin nya led-tv och bioanläggning.

– Jag har stått här i tre timmar. Nu ska jag lämna grejerna hemma innan jag åker till Härjedalen och fortsätter älgjakten, säger Tauno Råbacka.

Martin Vanky från Falun stod också ganska långt fram, men hade bara köat i lite mer än timme. De flesta hade kommit efter att klockan slagit nio på förmiddagen.
Han var framför allt ute efter ny mobiltelefon.

– Jag har tröttnat på min Iphone och vill köpa en Samsung, sade Martin Vanky till tidningen strax innan konkursrean startade.

Några minuter senare – inne i butiken – hittade Martin det han ville ha.

Två väktare bevakade ingången och släppte in kunderna allt eftersom. Ännu vid 13-tiden på fredagseftermiddagen ringlade kön lång utanför butiken.