Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Landets bästa pizzeria finns i Avesta

Sveriges bästa pizzeria 2012 finns i Avesta.
På sajten Onlinepizza.se fick Roma pizzeria i Skogsbo snittbetyget 4,93 av 5,0 möjliga av sina kunder.

I samband med den Svenska pizzarapporten sammanställer sajten de bästa pizzeriorna i landet, och årets bästa pizzeria 2012 visade sig alltså ligga i Avesta.

– Jag är väldigt glad, jag har lovat mina kunder i två år att vi ska hamna högst i toppen och nu har vi nått det målet. Jag har kämpat otroligt mycket för den här platsen. Det är en jättegod nyhet, säger Gulia Ziebar, ägare av Roma Pizzeria

Pizzeria Paris, Trollhättan, kom på andra plats med 4,91 i snittbetyg, och Matstugan grill och pizza i Malmö, hamnade på en tredje plats med 4,90.

– De bästa pizzeriorna om man ser till OnlinePizzas betygsystem hittar vi över hela Sverige, i både större och mindre orter. För att kunna kvalificera till Sverigetoppen behövs dock minst 800 beställningar under juni-november 2012 varav minst tio procent av dessa ska vara betygsatta. Detta för att kunna ta fram ett bra och pålitligt resultat, säger Anders Signell, VD på OnlinePizza.

OnlinePizza.se är en riktäckande internettjänst för beställning och hemkörning av mat med 1000 restauranger i 160 städer. I dag har sajten över 500 000 användare.