Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kryss för Kvarnsveden mot serieledaren

Oavgjort, 1–1, mot tabellettan Sirius.
Trots det var spelarna i Kvarnsveden inte nöjda efter matchen.
– Sett till hela matchen tycker jag att vi var bättre. Vi skulle haft en trepoängare, säger Elin Danielsson.

Annons

Efter 58 minuter fixade Sirius inhoppare Sarah Stock en straff, som Julia Lyckberg förvaltade fram till 1–0 för Sirius.

Straffen var inget att säga om, Stock fälldes i straffområdet, men den kändes ändå onödig eftersom Siriusspelaren var vänd från målet och långt ut i straffområdet när hon stöp i backen.

Däremot valde domaren att inte blåsa straff i den 84:e minuten när Elin Danielsson fälldes av Sirius målvakt Emelie Almesjö.

– En solklar straff. Är det straff på det som Sirius får så är det tre gånger så mycket straff för oss, säger Elin Danielsson.

Elin Danielsson var den hemmaspelare som märktes mest och som hade kunnat bli matchvinnare.

Hon hade några skapliga lägen före paus, men de verkligt heta chanserna kom i den andra halvleken.

Först frispelades Elin av Jennifer Jonasson i den 64:e minuten, men rullade bollen bara någon decimeter utanför stolpen.

– Jag hann inte tänka så mycket och visste inte hur fri jag var. Jag skulle nog ha lagt bollen på sidan om målvakten och sprungit runt henne.

Fyra minuter senare fick dock Elin sin revansch när hon från nära håll stötte in 1–1, efter att Hanne Gråhns vunnit kampen mot Sarah Elnicky, förra Kvarnsvedenspelaren, och spelat in bollen i straffområdet.