Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Korsnäs har åtta raka segrar - vann mot Ulfshyttan med 6–0

Annons

Korsnäs är i riktigt bra form just nu. På tisdagen kom seger nummer åtta i rad, efter 6–0 (4–0) hemma mot Ulfshyttan. Det innebär också att Ulfshyttan har fyra raka förluster i division 4 Dalarna herr i fotboll.

– Ja, vi är inne i en tuff period med många av våra ordinarie spelare borta. Vi gör vad vi kan mot Korsnäs men det finns inget att säga; de är på en helt annan nivå än oss. Det som var intressant att det i en relativt lugn match ändå blev fyra utvisningar och en mängd gula kort, kommenterade Ulfshyttans tränare Johan Adolfsson.

Korsnäs tränare Gustav Källberg tyckte till om matchen:

– En bra vinst, tråkigt att vi får två röda kort bara, otroligt onödigt inför vår tuffa bortamatch i helgen. Annars gör killarna en fin match där vi kontrollerar spelet totalt och gör några fina mål.

Resultatet betyder också att Korsnäs har hållit nollan i tre matcher i rad.

Målskyttarna som fixade segern för Korsnäs var Petter Forslund 2, Vassillios Andreadis Panagiotidis 2, Hassan Ambay och Andreas Lindvall.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Korsnäs i serieledning och Ulfshyttan på tionde plats.

På lördag 10 augusti 15.00 spelar Korsnäs borta mot Vansbro, och Ulfshyttan hemma mot Malung.

Annons