Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Korsnäs fortsätter att vinna - har nu sju raka segrar

Det går fortsatt bra för Korsnäs i division 4 Dalarna herr i fotboll. På fredagen mötte laget Tällberg på Tällbergs IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Tällberg blev 2–0 (1–0).

– En tuff match på förhand där vi saknade elva spelare, och vi visste att Tällberg är starka hemma. Vi startar matchen bra med en bra första halvlek, men går ner oss i andra samtidigt som Tällberg höjer sig ett snäpp och spelar relativt bra. En ganska jämn match, men där vi visar att vi har lite mer kvalitet och skapar fler hundraprocentiga lägen och kan sätta dit två mål. Kul också att vi får släppa in två 16-åringar, Elias Borg och Jamal Ahmed som får göra debut, kommenterade Korsnäs tränare Gustav Källberg.

Tällbergs tränare Jonny Carlsson:

– Över 90 minuter så tycker jag vi gör en riktigt bra match, vi släpper in ett skitmål i vardera halvlek. Tycker vi ger Korsnäs en rejäl match idag och alla förtjänar ett plus i kanten.

Matchen blev den femte i rad utan seger för Tällberg.

Korsnäs två mål gjordes av Ludvig Larsson och Petter Forslund, som gjorde ett mål var.

Det här betyder att Tällberg är kvar på femte plats, och att Korsnäs fortfarande leder serien.

Tällberg tar sig an Malung i nästa match borta onsdag 7 augusti 18.30. Korsnäs möter Ulfshyttan hemma tisdag 6 augusti 18.30.