Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konferenser bara för höjdare

Signaturen "M" tyckte (4/9) att jag skulle vara glad över att jag i alla fall har fått ett julbord men om "M" har hängt med så har han säkert hört om alla dessa miljoner som det festas för, konferenser är väl till för personal i högre ställning och inte för oss som arbetar på golvet. Det finns till och med vissa politiker som reagerar över detta.

Jag inte att höjdarna på "M:s" företag nöjer sig med lussebulle och pepparkaka. Är helt ok om en kommun bjuder sina anställda på en jullunch för några hundralappar för att visa sin uppskattning för det jobb de gör men när man hör att vissa statliga verk lägger ut miljoner då blir man inte glad.

Jag tycker att M ska gå till ledningen och be dem visa sin uppskattning för det jobb ni har gjort under året. Det är säkert fler på M:s arbetsplats som tycker detsamma.

Britt-Marie Knifström

Insjön                         

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare