Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kompetensbrist ger politisk karriär

Annons

Känns det inte som att det räcker nu? Ingen lyssnar på den lilla skitmänniskan. Skatt? Ja, det ska det betalas, men utan motprestation. Vad får vi? Ett islamiskt center? Ja, kvinnosynen där är ju lite intressant.

Jag glömde ju skattesänkningen för våra stackars pensionärer! Helt suveränt! 50 spänn! Nästan en hel hamburgare. Jag jobbar häcken av mig och får nästan råd att föda min familj. Hur smakar oxfilé? Hur ser ett hotellrum ut? Kan man söka ekonomisk asyl någonstans?

Om jag bokför en hundring fel, ja då blir det arkebusering i gryningen. Skattmasarna själva fumlar runt med miljoner och kallar det "ett misstag". Det skjuts för lite. Hmm...

Nä, det skjuts tillräckligt, men på fel ställen. Jag tror dock att jag är bättre än slipsmupparna. Jag kan också ta vansinnigt dåliga beslut, men de kan inte backa en långtradare. Politiker blir man när kompetensen inte räcker till något annat.

En fundersam rackare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare