Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kom till Brage 2011 – Lundin blir kvar i två år till

IK Brage fortsätter göra klart med spelare inför kommande säsong med spel i superettan. Senast i raden att förnya sitt kontrakt är anfallaren Anton Lundin.

Annons

Ända sedan 2011 har Anton Lundin tillhört IK Brage. Något anfallaren kommer fortsätta göra även under de kommande två åren, då han under onsdagen skrev på ett nytt kontrakt med klubben. – Det känns jättebra att det äntligen är klart. Det ska bli roligt att spela elitfotboll med IK Brage igen efter några år nere i division 1, säger Lundin till klubbens hemsida.

Under 2017 gjorde Anton Lundin tolv mål och åtta assist på 26 matcher för Brage, och han har inga planer på att slå av på takten när klubben nu är tillbaka i superettan.

– Jag ska visa på träning och de matcher jag spelar att jag ska ha en startplats, och därifrån fortsätta att bidra med poäng som gör att vi vinner matcher även i superettan, säger Anton Lundin till klubbens hemsida.

Läs också: Brage värvar målvakt från division 1: "En extrem vinnarskalle"

Läs också: Profilen återvänder till Brage – blir tränare: "Kul att vara tillbaka"

För Plus-kunder: I hjältars fotspår – Johan Persson om klubbkänsla, ikonstatus och sitt liv med IK Brage: "Jag är sjukligt besatt"

För Plus-kunder: Jagades av ÖSK – valde Brage: "Absolut bästa alternativet"

För Plus-kunder: Marcus Astvald letar ny klubb – kommenterar uppgifterna om IK Brage: "Min agent har pratat med dom"