Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karlstad rycker i Kais Moras landslagsback – "Hoppas hon fått hemlängtan"

Landslagsspelarna Amanda Hill och Moa Tschöp har utgående kontrakt och ryktas lämna Kais Mora.
Nu har även landslagsbacken Elin Reinestrand kontaktats av en klubb.
– Vi hoppas att hon fått hemlängtan, säger Henrik Flognman, tränare i Karlstad.

Sporten har tidigare berättat om Linköpings intresse för målvakten Amanda Hill – och backen Moa Tschöp som funderar på sina alternativ.

LÄS MER: Kais Moras succémålvakt jagas av SSL-lag

Klart är också att Kais Mora tappar Amanda Larsson som återvänder till Linköping efter fullföljt lån som ersättare till Johanna Holmbom.

LÄS MER: Stjärnbacken om framtiden efter finalförlusten: "Jag har ingen aning"

Nu kommer uppgifter om att Elin Reinestrand, landslagsback med utgående kontrakt, kan återvända hem till Karlstad.

– Vi meddelade Mora i god tid att vi tänkte ta kontakt med Elin i och med att hennes kontrakt går ut. Vi väntade tills hon spelat klart för säsongen. Nu har jag också pratat med henne, säger Henrik Flognman till Värmlands Folkblad.

Elin Reinestrand lämnade just Karlstad för Kais Mora inför säsongen 2009-2010 – och har sedan dess varit trogen dalalaget.

I lördags blev hon SM-tvåa med laget efter finalförlust mot Pixbo – och just nu laddar hon som mest inför landslagsturneringen i Sandviken som spelas i helgen.

Elin Reinestrands svar till Karlstad verkar ha varit svävande.

– Jag fick varken bu eller bä till svar. Hon är uttagen till landslaget i slutet av veckan så vi ska höras igen, säger Flognman.