Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kapstaden och Big Five Safari

Annons

Upplev det bästa av Sydafrika - safari och sprakande storstadsstämning i Kapstaden och Johannesburg! – med svensk reseledare.

10 dagar. Avresa 31 januari 2013

På den här fantastiska rundresan upplever du det bästa Sydafrika har att bjuda på! I Entabeni-reservatet, som är helt malariafritt, åker vi ut på safari i två dagar och upplever ”the big five” på nära håll - elefant, noshörning, buffel, lejon och leopard. Här dukar vi även upp till grillning under bar himmel, mitt i Sydafrikas storslagna natur. Vi tar pulsen på Kapstaden – en av världens vackraste städer. Här väntar ett besök på två vingårdar i
landets vindistrikt, Vrede en Lust och den berömda Stellenbosch, och naturligtvis smakar vi på de ädla dropparna. På programmet står även ett besök i en kåkstad och en heldagsutflykt till den natursköna Kaphalvön.

Med Tidningskortet 19.990:-
Utan Tidningskortet 21.990:-. Enkelrumstillägg, 3.990:-. Barnrabatt.

Priset inkluderar:
Svensk reseledare. Flyg Stockholm – Johannesburg & Kapstaden - Stockholm med British Airways. Inrikesflyg Johannesburg - Kapstaden. Transport flygplats - hotellet t/r. Utflykter, transporter och entréer enligt program. 4 hotell-övernattningar på The Ritz i delat dubbelrum. 3 nätter på Entabeni Game Reserve. Frukost alla dagar. Lunch dag 3, 4, 6 och 8. Middag dag 2, 3, 4 och 8. Skatter och avgifter.

För mer information och bokning:
www.albatros-travel.se/tidningskortet
Ring Albatros Travel mån-fre 9:30-17:00 och lör-sön 10.00-15.00 på 020-1403737, eller skriv till info@albatros-travel.se  Uppge annonskod LR-DAT vid bokning.

Annons