Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kapstaden och Big Five Safari

Annons

Upplev det bästa av Sydafrika - safari och sprakande storstadsstämning i Kapstaden och Johannesburg! – med svensk reseledare.

10 dagar. Avresa 31 januari 2013

På den här fantastiska rundresan upplever du det bästa Sydafrika har att bjuda på! I Entabeni-reservatet, som är helt malariafritt, åker vi ut på safari i två dagar och upplever ”the big five” på nära håll - elefant, noshörning, buffel, lejon och leopard. Här dukar vi även upp till grillning under bar himmel, mitt i Sydafrikas storslagna natur. Vi tar pulsen på Kapstaden – en av världens vackraste städer. Här väntar ett besök på två vingårdar i
landets vindistrikt, Vrede en Lust och den berömda Stellenbosch, och naturligtvis smakar vi på de ädla dropparna. På programmet står även ett besök i en kåkstad och en heldagsutflykt till den natursköna Kaphalvön.

Med Tidningskortet 19.990:-
Utan Tidningskortet 21.990:-. Enkelrumstillägg, 3.990:-. Barnrabatt.

Priset inkluderar:
Svensk reseledare. Flyg Stockholm – Johannesburg & Kapstaden - Stockholm med British Airways. Inrikesflyg Johannesburg - Kapstaden. Transport flygplats - hotellet t/r. Utflykter, transporter och entréer enligt program. 4 hotell-övernattningar på The Ritz i delat dubbelrum. 3 nätter på Entabeni Game Reserve. Frukost alla dagar. Lunch dag 3, 4, 6 och 8. Middag dag 2, 3, 4 och 8. Skatter och avgifter.

För mer information och bokning:
www.albatros-travel.se/tidningskortet
Ring Albatros Travel mån-fre 9:30-17:00 och lör-sön 10.00-15.00 på 020-1403737, eller skriv till info@albatros-travel.se  Uppge annonskod LR-DAT vid bokning.