Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kanske bäst att konvertera

Efter att ha läst Nils Gossas uttalande där han hävdar att dröjsmålet med moskébygget i Borlänge kan utlösa aggressiva handlingar från muslimerna, har jag bestämt mig för att konvertera, om det är möjligt.

Jag måste erkänna att NG är en mycket klok och förutseende politiker som anar faran i tid, det vill säga han inser ju att det inte dröjer allt för länge innan vi kristna är i minoritet och knäböjer med huvudet riktat mot Mecka. De som inte följer deras ritualer och tillber Allah, kommer att bestraffas enligt ytterst grymma muslimska sedvänjor.

Kanske är det fegt, men är ni rädda om det jordiska livet så följ mina och Nils Gossas råd och fyll hela Maximtorget med era huvuden i marken och höjda rôvar och ni ska bli rikligt belönade av Allah.

Men visst, jag glömde ju en sak, kanske DT redan infört den av NG berörda censuren av vissa inlägg från skilda religioner. Men förvisso tror jag inte han är kapabel att påverka tryckfriheten. Men vad våra barn och barnbarn går till mötes svävar vi i lycklig okunnighet om.

Medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare