Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kändistätt i Lindvallen

/
  • Festfixare. Bengt Hansson från Vallerås i Malung hade hand om banketten på lördagskvällen på Harrys vid Sälfjällstorget och här samlades både aktiva och ledare och det blev en mycket fin avslutning på alpina säsongen.
  • Nöjda. Svante Ädling och Stefan Forsman i Malungs Slalomklubb kan än en gång notera att årets Miss Rossignol blev en fullträff och en publikfest och de är mycket nöjda med arrangemanget.
  • Skidkung. Förre skidkungen Per Elofsson hade letat sig till Ullabacken i Sälen för att följa Miss Rossignol och han samspråkar här med Mikael Nilsson från Jofa-Reebok i Malung.
  • Skiddrottning. Pernilla Wiberg en gång i tiden alpin skiddrottning här tillsammans med sina föräldrar och radiosportens Mats Dahlberg.
  • Sälen-Martin. Den alpine landslagsmannen Martin Hansson från Sälen här tillsammans med Mats Åkesson som numera arbetar i Trysilfjället.

Annons

– Vi är mycket nöjda med arrangemanget. Det här var 28:e gången som Miss Rossignol arrangerades och nu arbetar vi med att om två år ha ett riktigt jubileum då det blir 30:e gången, säger Svante Ädling i Malungs Slalomklubb.

– Vilken fantastisk helg här i Lindvallen. Vi har nog aldrig haft så mycket folk och vi är mer än nöjda, sa Owe Sivertsen vid Ski Star i Sälen.

Och naturligtvis fanns det massor av kändisar på plats. Som vanligt fanns Pernilla Wiberg och radiosportens Mats Dahlberg i målfållan, där många intressanta intervjuer hölls med de tävlande. Underhållningen i målfållan leddes av Johan Eriksson med sitt gäng, en scenshow som höjde feststämningen ytterligare.

Vi såg också förre längdsskidkungen Per Elofsson som hade kommit för att titta på arrangemanget.

– Det här var verkligen en upplevelse och vilken folkfest, noterade Per Elofsson.

Nu kommer arrangörerna att bygga vidare på skidfesten och det koncept som är med att även arrangera Mr Lindvallen.

– Här har de unga aktiva möjlighet att tävla i samma backe som landslagsstjärnorna och möjligheten att träffa sina förebilder under de här dagarna har visat sig vara mycket uppskattat, säger Svante Ädling.

Mer läsning

Annons