Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kais Moras glädjebesked – landslagsspelarna Wijk, Hill och Andréason stannar i klubben

Kais Moras landslagsspelare har omgärdats av rykten efter SM-finalen. Nu kommer glädjande besked från tre av dessa.
Amanda Hill, Anna Wijk och Malin Andréason bekräftar att de stannar i klubben även kommande säsong.

I mitten av april förlorade Kais Mora SM-finalen och fick "bara" med sig silvret från Tele2 Arena.

Efter det har Kais Moras landslagsspelare varit omgärdade av diverse rykten om klubbyten.

Målvakten Amanda Hill har ryktats till Linköping, Elin Reinestrand till Karlstad, Anna Wijk till Kalmarsund. Lägg till Moa Tschöp som sagt att hon vill närmre Stockholm, och Malin Andréason på ett utgående kontrakt.

Nu kommer dock glädjande besked för Kais Mora. Världens bästa innebandyspelare Anna Wijk ska inte till Kalmarsund. Det bekräftar hon själv till innebandymagazinet.se.

– Jag har ett år kvar med Mora och jag kommer fullfölja mitt kontrakt, säger Wijk till Innebandymagazinet. se.

Att hon varit i kontakt med SSL-nykomlingen Kalmarsund på grund av att pojkvännen Jesper Eriksen ryktades till hockeyklubben Nybro Vikings, bekräftar hon dock.

– Jag har varit i kontrakt med Kalmarsund för att det ryktades att min pojkvän skulle till Nybro, men det ska han inte. Sedan har jag varit i kontakt med Täby för att han är från Stockholm. Det hade kanske varit ett alternativ i framtiden, men inte just nu.

På måndagen gick Kais Mora även ut och berättade att forwarden Malin Andréason och målvakten Amanda Hill valt att förlänga sina kontrakt med klubben.

– Det känns såklart väldigt bra att skriva nytt kontrakt med klubben. KAIS Mora är som en extra familj för mig och jag trivs väldigt bra i både klubben och staden så beslutet att signa nytt kontrakt var inte alls svårt, säger Andréason till klubbens hemsida.

Fler innebandynyheter hittar du här