Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julfest med SPF Gagnef Floda Seniorerna

Trots det nästan nollgradiga vädret möttes vi av snötyngda granar och sol utanför OK-stugan i Mockfjärd. SPF Seniorerna Gagnef Floda hade bjudit in till den traditionella julfesten som också avslutade verksamhetsåret.

Annons

Elsa Spännar från styrelsen välkomnade med varm glögg. Ordföranden Berith Johansson hälsade välkommen och bjöd in till det mycket välsmakande julbordet. Maten kom, liksom föregående år, från Matspiran och Marie Öhman i Mockfjärd.

För underhållningen stod Marja och Ingemar från Svärdsjö respektive Norberg. De spelade och sjöng medryckande toner och det var fler som tog sig en svängom. Vi sjöng också, som sig bör i juletid, några kända julsånger.

Maj Britt Arvidsson tyckte att vi behövde röra på oss efter maten och ledde oss i några gymnastiska övningar.

Birgitta Thörne rapporterade från KPR:s (Kommunala pensionärsrådet) senaste möte. Bland annat om en broschyr som på pensionärsföreningarnas initiativ tagits fram i kommunen, ”Att åldras i Gagnef”. Den har delats ut till dem som fyllt 75 eller 80 år.

Till sist var det dragning på lotteriet som innehöll många fina vinster. De flesta skänkta av lokala handlare. Vår ordförande tackade för det gångna året och önskade alla god jul och gott nytt år.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel