Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julfest med muntra anekdoter

Mockfjärds PRO tjuvstartade häromdagen julfirandet i Gagnefs OK:s klubbstuga.

Annons

Ett drygt 50-tal medlemmar, som samlats denna gnistrande kalla vinterdag, hälsades välkomna in i värmen och gemenskapen av ordförande Liss-Kulla Silfwerplatz. Hon presenterade dagens program och gästartisterna Jan-Erik Jonsson, violin och Margareta Westblad, keyboard, båda från Dala-Floda.

Under väntan på den traditionella julgröten med skinksmörgås bjöds församlade på svängiga folkmusiktoner och en och annan munter anekdot.

Föreningens ledamöter av det kommunala pensionärsrådet, Anders Blomqvist och Lars Bing, berättade lite om det som tilldragit sig vid senaste mötet. Bland annat de senaste turerna kring det planerade bygget av äldreboendet för dementa.

Reseansvarig Gerd Kosjanov tog emot anmälningar till Björborevyresan i februari 2020.

Mötet fortsatte med lotteridragning där lotterigeneralen Kjell Lindgren delade ut skänkta vinster, de flesta i form av julpaket.

Mötet avrundades med några julaktiga musikstycken innan ordföranden tackade medverkande och kökspersonalen för deras fina insatser samt alla närvarande för visat intresse och önskade alla en god jul.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel