Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jazzkväll på Liljan med humor och värme

Det blev en fullsatt jazzkväll på Liljan med humor och klädbyten.

INSÄNT. Det var fullsatt med publik på jazzkvällen på Liljan den 16 september. Det bjöds på det som utlovats. Njutbart och svängigt ur den amerikanska sångboken.

Ann-Cecilia Thenander bjöd på njutbar sång i melodier som bland annat "The nearness of you", "All the way", och i höjdpunkten "It had to be you". Men hon kunde även visa röstresurser i svänglåtar såsom "Cant take my eyes of you" och "The lady is a trump".

Thenander var uppbackad av erfarna musikerna Ingemar Ihlis, keybord, dragspel och även arrangör, Tommy Arnberg, trummor, Staffan Wiklander bas, Sölve Olofsson gitarr samt Stig Lindstedt på saxofon.

Ett härligt avspänt scenframträdande med Ann-Cecilias klänningsbyten och humor från scenen fick även publiken att ha trevligt och de tackade med stående ovationer och rungande applåder.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel