Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tung start sänkte BHF

/

Två mål i baken efter sju minuter.
Det blev för mycket för BHF:s spelare som därefter aldrig var i närheten av poängutdelning mot Wings/Arlanda.
Hemmalaget vann tämligen smärtfritt med 6–2.

Annons

Borlänges målvakt, Rickard Nilsson, fick en mardrömsstart. Två tabbar och 0–2 i baken gav ett målvaktsbyte redan efter 7.24 när Viktor Björk fick ersätta en olycklig Nilsson.

– Jag vill inte hänga ut någon, men det var en bedrövlig start, sa BHF:s sportchef, Mats "Horndal" Johansson och utvecklade:

– Niklas Sjölund reducerade efter 8.16, men då svarade de direkt genom att göra 3–1.

– Jag är oerhört besviken över hur vi agerade.

BHF var ändå skapligt med i matchen vilket även skotten, 34–34, påvisar. Gästernas effektivitet var dock underlägsen hemmaspelarnas och BHF-spelarna brände frilägen och flertalet fina målchanser.

– Vi uppträder svagt och är ett lag utan självförtroende. Allt ser så djäkla tungt ut och den här negativa trenden verkar svår att vända.

– Vårt fina försvarsspel innan jul verkar som bortblåst. Det verkar som att grabbarna inte är med på att hela laget deltar när det kommer till försvarsbete, summerade en besviken sportchef, "Hondal" Johansson.

Niklas Sjölund var ett ständigt hot för hemmaförsvaret. Backen Patrik Cedergren var ytterligare ett glädjeämne i ett i övrigt underpresterande manskap i Borlänge Hockey.

Mer läsning

Annons