Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

LIF-supportern som swishade 100 kronor till Modos tränare talar ut: "Jag är rädd för Johansson"

Ett halvår efter Modos mardröm får Andreas Johanssons vadslagning om 10 000 kronor nytt liv. Nu reagerar den LIF-supporter som stöttade Johansson mest ekonomiskt på tränarens uttalande.

Annons

I dagarna kunde man höra Modo hockeys tränare Andreas Johansson gå hårt åt den LIF-supporter som swishat 100 kronor efter Johanssons vadslagningsförlust då Modo åkte ur SHL i fjol. En artikel om händelsen finns att läsa på Sporten. Johansson sa följande i en podcast: "Den personen som skickade 100 kronor till mig hade inte velat möta mig i en mörk gränd då. Det hade nog inte blivit så bra. Inte för mig heller...".

Tränare i Modo Hockey Andreas Johansson.

Nu berättar den drabbade LIF-supportern som är bosatt i norra Dalarna att pengarna han swishade hamnade rätt, men han är samtidigt orolig efter Andreas Johanssons uttalande.

– När jag krävde pengarna tillbaka var jag lite berusad och föll för grupptrycket, men nu känner jag att Andreas Johansson behöver pengarna bättre än jag. Ändå vet jag att Andreas lovade att han självklart skulle skicka tillbaka pengarna, dessutom gratulerade han mig till segern, säger LIF-supportern.

Supporten som gett bort pengarna till Modos tränare vill vara anonym.

– Jag läste om det som Johansson hade sagt i den där podcasten om att det inte skulle sluta bra ifall jag och han möttes i en mörk gränd. Det kändes lite hotfullt och jag vill därför inte medverka med namn, säger han och berättar att han har skärmdumpar från sms-konversation och swish-transaktioner till och från Johansson.

Mer läsning

Annons