Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu drar matchvinnaren på Norrlandsturné

/
  • Tobias Forsberg blev stor matchvinnare mot Malmö när han satte det avgörande 2–1-målet.

I går matchvinnare mot Malmö.
I dag drar Leksandsforwarden Tobias Forsberg fem dagar lång Norrlandsturné.
– Den här segern var en fantastiskt bra julklapp, säger Tobias.

Annons

Tobias Forsberg stod inför måndagskvällens match mot Malmö noterad för bara ett mål på 23 matcher, men den 23-årige forwardens andra allsvenska mål i Leksandströjan var både snyggt och gav tre poäng.

– "Jensa" (Bergenström) gav mig ett backhandpass och jag hann inte tänka så mycket. Jag hade missat ett liknande läge tidigare i matchen och då bestämde jag mig för att skjuta nästa gång, men så blev det inte.

I stället för att skjuta så fintade Tobias elegant bort Malmöbacken Justin Forrest innan han med en backhand la in pucken under målvakten Pontus Sjögren.

– Det går oftast bäst när man inte tänker och absolut så var det ett riktigt skönt mål. Vi hade en riktigt bra känsla redan inför matchen och efter varje period så kände vi oss starka.

Matchen mot Malmö var Leksands sista före jul, Oskarshamn borta den 27 december väntar i nästa match, och nu far Tobias Forsberg hem till Piteå för att fira jul.

– Jag åker redan i morgon (läs i dag), stannar först till i Ö-vik för att hälsa på vänner innan jag drar vidare till Piteå där jag ska fira jul med familjen. Den 25 december åker jag tillbaka till Leksand.

Mer läsning

Annons