Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ekman-Larsson målskytt på nytt när Arizona vann:

Med sitt femte mål för säsongen låg Oliver Ekman-Larsson bakom Arizonas 5–4-seger över Philadelphia som avslutade lagets resa på östkusten.
Nu leder han också backarnas skytteliga.
– Vi har fått styrka under den här resan, säger lagets tränare Dave Tippet till azcentral.com.

Annons

Se Oliver Ekman-Larssons mål och andra höjdpunkter i videon nedan.

Oliver Ekman-Larssons säsongsinledningen fortsätter att vara het. Efter två mål i den senaste matchen mot New Jersey, vilket var hans tredje och fjärde mål för säsongen, kom ett nytt mål i nattens match mot Philadelphia Flyers.

I mitten av den första perioden fick Ekman-Larsson pcuken i slottet av en motståndare, vände runt och sköt direkt innan han fick se pucken smita in bakom Steve Mason i Philadelphiamålet

Flyers kom sedan tillbaka i den andra perioden innan Arizona kunde avgöra i den tredje perioden i matchen som slutade 5–4 till Coyotes.

Ekman-Larsson och hans Arizona har varit på en längre roadtrip på östkusten den senaste tiden och matchen mot Flyers var den sista på resan.

– Om det gamla citatet 'motgångar gör dig starkare' stämmer så har vi fått styrka under den här resan. Vi vann, men det finns mycket att jobba på, säger Arizonas tränare Dave Tippet till azcentral.com.

Mer läsning

Annons