Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hotbild mot Tommy Salo

/

När Leksand möter Oskarshamn på tisdag kommer säkerheten kring Tommy Salo att vara förstärkt.

Annons

Enligt Oskarshamns klubbchef Martin Svenson finns det en hotbild mot Leksands sportchef/tränare inför matchen. Anledningen skulle vara att många Oskarshamn-fans ansåg att Salo svikit IK Oskarshamn.

- Det går inte att komma i från att det finns en viss hotbild, säger IKO:s klubbchef Martin Svenson till tidningen Barometern.

Det var för ungefär ett år sedan som Tommy Salo lämnade sportchefsjobbet i IK Oskarshamn för att bli sportchef i Leksands IF.

Sedan dess har inte Salo varit tillbaka i Oskarshamn. Men sedan Leksand sparkat Christer Olsson och Niklas Eriksson från tränarjobben och Salo själv tagit plats som tränare återvänder nu Salo till staden. Det sker på tisdag då lagen möts i hockeyallsvenskan.

Till Barometern säger Oskarshamns klubbchef:

- Det är ganska uppenbart vilka känslor våra anhängare känner inför Tommy Salo, sedan har media spätt på den bilden också. Det går dock inte att komma ifrån att det finns en viss hotbild och vi tar det säkra före det osäkra.

Därför kommer säkerheten kring Leksandsbåset förstärkas med vakter på tisdag.

Inför matchen ligger Oskarshamn på sjätte plats i tabellen -  åtta poäng efter Leksand som ligger fyra.

Det lär bli mycket folk på läktarna i Arena Oskarshamn på tisdag. Enligt uppgift fanns det på torsdagsförmiddagen endast fyra sittplatsbiljetter kvar att sälja.

Mer läsning

Annons