Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uppgifter: IKO-profilen aktuell för Leksand

På onsdagen gjorde Mora klart med sin tränare för kommande säsong.
Och en annan dalaklubb som fortfarande saknar huvudtränare under kontrakt inför kommande säsong är Leksand, dit uppges tidigare IKO-tränaren Fredrik Söderström vara en het kandidat till att ta över, enligt norska TV2.

Annons
Bild: Fredrik Varfjell/Bildbyrån

Söderström spelar för närvarande slutspel med klubben Storhamar i Norge, där han och laget kan komma att bli norska mästare.

Samtidigt, på andra sidan landsgränsen, kommer uppgifter om att han till kommande säsong är klar för en ny klubb. Fredrik Söderström, som främst är känd som IK Oskarshamns-tränare i Hockeysverige, kopplas nu till Leksand, och är enligt norska TV2 ett av de hetaste namnen att ta över klubben.

Söderström kommer ursprungligen från Leksand och har tidigare spelat hockey i föreningen under ungdoms-och juniortiden, och har även varit huvudtränare inom klubbens ungdomsverksamhet i början av 2000-talet.

På senare år har han varit huvudtränare för IK Oskarshamn under sex års tid, när han inför kommande säsong bytte klubb och anslöt till norska Storhamar.

Sedan en tid uppges Leif Carlsson vara på väg bort från Leksand, något han själv inte har uttalat sig kring mer än att han inte vet.

För Plus-kunder: Leif Carlsson om ryktet att han lämnar LIF: "Jag vet ingenting, jag har ett år kvar"

Mer läsning

Annons