Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadade Timo Niemi mitt i målvaktscirkusen: "Jag har varit på is"

Christian Engstrand har värvats till Mora och gjort succé. För två matcher sedan samtidigt som Mattias Pettersson spikade igen senast mot VIK. Nu kommer beskedet att Timo Niemi är på gång i sin rehabilitering. MIK:s tränare Jeremy Colliton har med andra ord ett angenämt problem.

Annons

Målvaktscirkusen är igång i Mora IK efter att Timo Niemi blev skadad, Christian Engstrand kom in och Mattias Pettersson höll nollan.

Nu är Timo Niemi inställd på att komma tillbaka så fort som möjligt.

– Det blir bättre och bättre med skadan och på sista tiden har jag varit på is som rehabilitering. Dessutom har jag varit med på målvaktsträningar också, säger Timo Niemi.

Timo Niemi utanför Smidjegrav arena.

Det är inte mycket smärta kvar från skadan enligt Niemi.

– Men det är ändå viktigt att inte köra för hårt än. Det är jättesvårt att säga hur lång tid det tar innan jag är tillbaka, säger Niemi.

Hur känns det med konkurrensen som uppstått efter att Engstrand kommit in och Pettersson gjort en bra insats i senaste matchen?

– Det är som det är, jag är skadad, jag kan inte göra något åt det. Man måste fokusera på att få sin rehabilitering och göra så mycket som möjligt för att komma tillbaka, säger Niemi och fortsätter:

– Det är inte jobbigt att konkurrensen har ökat, det är normalt, det blir så i hockey,. Det är bra med konkurrens. Då spelar alla bättre och bättre i slutändan. Det känns bra att vi har medvind i laget också nu, det viktigaste är att vi vinner matcher.

Mer läsning