Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart: Mora värvar poängflitig forward från Almtuna

Moras lagbygge fortsätter.
Nu har klubben gjort klart med forwarden Sebastian Hartmann som ansluter från Almtuna.
– Jag ville verkligen till Mora, det är en utmaning då de är nykomlingar vilket gör det än mer motiverande, säger Hartmann i ett pressmeddelande.

Annons

Sebastian Hartmann lämnar Almtuna för spel i Mora.

Sebastian Hartmann har de senaste säsongerna varit en pålitlig poängplockare för Almtuana i Hockeyallsvenskan där han noterades för 31 poäng på 47 matcher den gångna säsongen och 33 poäng på 51 matcher året innan.

Den 22-årige forwarden, med Almtuna som moderklubb, lämnar nu Uppsala för spel i Mora och SHL den kommande säsongen efter att han skrivit på ett kontrakt över de två kommande säsongerna.

I Mora kommer han nu att återförenas med Michael Haga som han spelade med i Almtuna för två säsonger sedan då duon visade prov på fin kemi.

– Personligen känner jag att jag är redo att ta nästa kliv i min utveckling. Som spelare vill man ju spela så högt upp som möjligt och i år har jag erbjudits möjligheten att få spela i SHL och känner att det är ett erbjudande jag inte kan missa. I år har det funnits några alternativ men jag ville verkligen till Mora, det är en utmaning då de är nykomlingar vilket gör det än mer motiverande, säger Hartmann i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons