Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Glädjebeskedet – Leksandsprofilen klar för två nya säsonger: "En stor krigare"

Tobias Forsberg fortsätter att vara Leksands IF trogen.
Under fredagsmorgonen blev det klart att forwarden stannar i klubben:
– Tobbe är en spelare som personifierar det som fansen sjunger om varje match, han är en riktig krigare, säger Leif Carlsson till LIF-tv.

Annons

Tobias Forsberg har varit Leksands IF trogen under sju säsonger. Nu står det klart att forwarden fortsätter tillhöra Dala-klubben i ytterligare två.

Missa inte: (+) Allt om Leksands lagbygge inför Hockeyallsvenskan 2018-19 – han jagas av sportchefen

Under fredagen meddelade klubben kontraktsförlängningen i LIF-tv.

– Tobbe är en spelare som personifierar det som fansen sjunger om varje match, han är en riktig krigare. Han har dessutom en riktigt bra säsong bakom sig, och är precis som Martin Karlsson och Jon Knuts, en kulturbärare för Leksands IF. Det ska bli roligt att se honom utvecklas vidare i klubben, säger Leif Carlsson.

Tobias Forsberg bilade, under fjolårets säsong, tillsammans med Jon Knuts och Martin Karlsson en kedja. Formationen gjorde stor succé och spelarna får nu möjligheten att fortsätta skriva historia tillsammans.

– Det betyder så klart mycket. Det är två killar som man har spelat länge och har tagit stora kliv. Det är två ledarfigurer som är härliga att ha i laget, säger Forsberg om sina kedjekamrater som också förlängt, säger Forsberg till LIF-tv.

Läs mer som Plus-kund: Kritiska datumet för Johan Porsberger – då måste han meddela LIF: "Det stämmer"

Mer läsning

Annons