Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Colliton om matchen mot AIK: "Inte fått den start de vill ha"

Jeremy Colliton är spänd på att få se sitt lag möta tabellelvan AIK. Vad kan publiken förvänta sig? En tuff match och mycket kamp, enligt Colliton.

Annons

Efter segern mot Tingsryd på hemmaplan ställs Mora nu mot förhandsfavoriten AIK på bortaplan.

– AIK är ett väldigt bra lag och det är alltid tufft att möta dem i Stockholm. De har bra publik och spelar bra hockey, säger Moras tränare Jeremy Colliton.

AIK ligger för närvarande på elfte plats, långt från vad någon hade räknat med innan säsongen.

– AIK har inte fått den start laget vill på säsongen. De ville vara i toppen, inte i botten och de kommer säkert vilja ändra på den situationen i matchen mot oss.

Till Moras hemsida säger Colliton att laget måste vara vaksamma.

– Ja de har några riktigt giftiga spelare offensivt sett och vi måste vara med i varje byte. De behöver inte mycket tid för att skapa chanser, speciellt inte på hemmaplan. Vi vill så klart få dem att kämpa och slita för varje chans de skapar. Det blir ett stort test för oss och det ska bli roligt att se hur vi klarar uppgiften.

En som gjorde storstilad comeback i Mora-tröjan och kan vara behjälplig mot AIK är Alex Aleardi, som under några matcher har fått stå åt sidan när Jeremy Colliton har tagit ut sina lag.

– Alex var väldigt bra mot Tingsryd. Han vann många 50/50-dueller och tog hand om mycket puck. Jag tyckte hela hans kedja fungerade bra, så det var härligt att se.

Kände du att det var rätt att ta ut honom i matchen mot Tingsryd?

– Självklart. Han har gjort sig förtjänt av att spela nu och jag tyckte han visade det mot Tingsryd.

Mer läsning

Annons