Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sporten sänder ALLA Borlänge Hockeys finalmatcher: "En chans att se glödheta matcher"

Borlänge ställs mot Huddinge i en matchserie bäst av tre – på sin väg mot en eventuell plats i kvalserien till Hockeyallsvenskan. En uppgörelse som Sporten kommer att sända live – från samtliga möten.

Annons

Hockeyettanfinalen mellan Borlänge Hockey och Huddinge Hockey stundar precis bakom hörnet – där en direktplats till kvalserien till Hockeyallsvenskan ligger och väntar på vinnaren.

I bäst av tre kommer lagen göra upp – en batalj som kommer livesändas i sin helhet av Dalasporten.

Sändningarna av matcherna har gjorts möjliga tack vare ett bra samarbete mellan Hockeyettan och MittMedia Sport. Utöver den befintliga livesändningen kommer höjdpunkter från alla matcher att serveras som ett stående inslag.

– Vi är glada av att vi har fått till detta samarbete tillsammans med Hockeyettan, som har visat att de verkligen vill att våra användare ska få chansen att se dessa glödheta matcher, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på MittMedia.

Första matchen spelas i Stockholm och kommer att kommenteras av två mindre legendarer.

L–G Jansson, omtyckt expertkommentator som refererat allt ifrån matcher i SHL , till VM- och OS-finaler, tillsammans med Lasse Kinch. Även han en gammal sportreporter som bevakat de stora mästerskapen i både ishockey och fotboll.

En match som även kommer gå att se som PPV för 129 kr hos hockeyettan.se.

De välkända profilerna L–G Jansson och Lasse Kinch kommer att kommentera det första mötet, som spelar i Stockholm.Foto: Anders Wiklund/montage

FINALSCHEMA HOCKEYETTAN

Match 1 av 3

Onsdag 7/3, Huddinge–Borlänge, 19.00.

Match 2 av 3

Fredag 9/3, Borlänge–Huddinge, 19.00.

(ev.) Match 3 av 3

Lördag, 10/3, Borlänge–Huddinge, 16.00.

Mer läsning

Annons