Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christer Plars byter LIF mot Svenska Ishockeyförbundet: "Jag är hedrad över att få det här uppdraget"

Christer Plars slutar som vd/klubbdirektör för Leksands IF.
Från och med den 1 september kommer Christer Plars att jobba som kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet – uppger Leksands IF på sin hemsida.

Annons
Christer Plars lämnar jobbet som vd i Leksands IF.

– Jag är hedrad över att få det här uppdraget, och det känns samtidigt väldigt bra att jag jobbar kvar inom Leksands IF till september. Vi har nu tid och möjligheter att göra en bra överlämning och på det sättet skapar vi goda förutsättningar för kommande säsong, säger Christer Plars, på klubbens hemsida.

Christer Plars blev vd för Leksands IF 2015/2016. Han summerar sin tid i föreningen på hemsidan:

– Jag har i Leksands IF fått vara en del av ett unikt passionerat team. Tillsammans har vi fått uppleva magiska stunder, fått spännande erfarenheter och träffat fantastiska leksingar. Min övertygelse är att Leksands IF kommer att fortsätta engagera, och att föreningen kommer att bli ännu mer framgångsrik.

– En viktig förutsättning för att lyckas är att vi alla runt klubben ger vårt stöd och förtroende till de eldsjälar som varje dag sätter klubben före sig själva - i organisationen, på norra stå, i styrelserummet, som partners och i alla andra roller som bidrar med positiv energi, säger Christer Plars.

Leksands vd kommer från den 1 september att arbeta som kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet, ett uppdrag som innebär ett övergripande ansvar för marknadsföring, varumärkesarbete, kommunikation samt försäljning av kommersiella rättigheter.

Åke Norström, LIF-ordföranden, säger att han är tacksam för det arbete som Christer Plars gjort inte minst med att bygga upp en stark organisation.

– I och med det har vi förbättrat ekonomin genom ökade intäkter och lägre kostnader, samt utvecklat Leksands IF:s varumärke, menar Åke Norström.

För Leksands IF påbörjas nu arbetet med att hitta en ersättare för Christer Plars.

LÄS ÄVEN: "Vilden" tar plats i Borlänge Hockeys bås – staben komplett

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Mer läsning

Annons