Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte ens krokar till kläderna

Den flyttkarusell som skett i Falun måste ha blivit mycket dyrare än vad politikerna tänkt sig! Gruvrisskolan 1-6 har ännu ingen trevlig skolgård för eleverna. Skolan ser för övrigt fortfarande ut som en byggarbetsplats (10 oktober), och en del elever har inte ens krokar att hänga sina kläder på utan tvingas ha sina ytterkläder och väskor på golvet i korridoren.

Parkeringsplatser saknas och platsen där föräldrar är hänvisade till att parkera när de följer sina minsta till skolan är undermålig och full av "potthål".

Ja listan kan göras lång på oönskade effekter av skolflyttskarusellen och i denna miljö ska våra barn tillbringa sina skoldagar. Skolnämnden eller de som är berörda borde kontrollera detta och se till att göra miljön i Gruvrisskolan trevlig för våra barn, deras lärare och övrig personal.

Upprörda föräldrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare