Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insänt: SPF Gagnef-Floda höll höstmöte i Mockfjärd

En vacker höstdag när solen lyste och rönnbären glänste röda och granna hade SPF Gagnef-Floda bjudit in till månadsträff i OK-stugan i Mockfjärd.

SPF som organisation fyller 80 år i år. Det firade man med ett stort kaffekalas, bullar, kakor och smaskig tårta. Gagnef-Floda avdelningen bildades först 1987. Flera då kända personer tog initiativet, bl a Hök Sigfrid Andersson, Bertil Fritz, Erik S. Larsson, Karin Karlsson, Carl Axel Ericsson, Tage Jansson för att nämna några. Av sparade handlingar framgår att man bjöd in föreläsare till mötena bl a äventyraren Mikael Strandberg från Dala Järna.

Inbjuden gäst till dagens möte var regionrådet Sofia Jarl. Hon har ansvar för sjukvårdsfrågor i vår region. Hon talade under rubriken ”Hälsa för äldre- Nära vård”. Därefter fanns möjlighet att ställa frågor till Sofia.

För musikunderhållningen stod en niomannaorkester, de flesta medlemmar. Ordföranden Berith Johansson informerade om kommande aktiviteter, bl a en resa till Riksdagen den 16 oktober tillsammans med grannföreningarna.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips