Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vart har kärleken tagit vägen?

Annons

Vart har den riktiga kärleken tagit vägen? Är det ingen som saknar de underbara orden "jag älskar dig"? Nu slänger man ur sig det till vem som helst, någon som du träffat en gång på ett café och gav dig några stöttande meningar, hur kan det vara möjligt? Jag trodde orden betyder mer än så, men det kanske är jag som är korkad och inte hänger med i utvecklingen.

Alla dessa lättklädda tjejer överallt, som tyvärr inte går att undvika. På varje löpsedel ser man en fetstilad text med meningen "hennes bröst sprack" eller "så full var hon". Är vi verkligen intresserade av allt detta mediatjafs?

Varför uppskattar man inte sin kvinna eller man, och varför är man aldrig nöjd med sig själv? Vad har hänt, varför är man så intresserad av allt naket? Vad är det som är så speciellt med att titta i en tidning med nakna tjejer/män?

Sjukdomar som anorexia ökar för varje dag. Ska unga tjejer behöva avlida på grund av att vissa kvinnor inte kan behålla kläderna på? Har inte samhället spårat ur? Vad ska man göra? Jag vet att det finns fler än jag som känner så här. Vi börjar tröttna på sex och porr. Det naturliga har helt och hållet försvunnit, ju mer omgjord desto vackrare. Alla ska tydligen se likadana ut, och när vi gör det, då är världen perfekt.

Ju fullare desto populärare, och ännu fränare om du drar i dig droger. Och visar du brösten på en kompis fest är du garanterat eftertraktad bland de halvt alkoholiserade killarna. Nej, jag hoppas att det snart kommer en ändring. Man börjar fundera på framtiden. Vill man verkligen skaffa barn till denna sexistiska värld?

Maria Jonasson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons