Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför ljuger PRO?

Annons

Jag blev som nybliven pensionär uppringd av pensionärsorganisationen PRO. Man ville att jag skulle gå med. Jag undrade försynt om det var en organisation med politisk status och om det fanns många sossar inblandade? Nää, så var det inte det fanns folk av alla kulörer och inga flera sossar än andra partier representerade.

Eftersom jag för cirka tio år sedan var politiskt engagerad och dock inte sosse så känner jag en del människor och jag gick in på min dator och läste PRO:s dalahemsida och vad hittade jag där om inte en massa sossar i ledande PRO-positioner så varför ljuger PRO?

Förre kommunalrådet i Falun och numera bas för hela PRO Dalarna, Nils Nilsson är ju helröd och där hittade jag också följande sossar: Bengt Stelin, Elsie Skog, Rune Hjort, Knut Ädel, Bo Lindevall, Birger Lundberg och Jeanette Bäckman och då har jag bara tagit med dem som jag känner.

Varför kan inte PRO säga som det är då man är ute och värvar folk. Jag föreslår att man redan nu binder upp Marita Ulvskog som en argbigga som ordförande centralt och Peter Hultqvist som PRO-bas efter Nilsson för då är ju successionsordningen ordnad eller varför inte Alf Johansson som snart är pensionär och kanske kan han få med sig sin idol från Ludvika Ken Swedenborg, som PRO-sekreterare eller ombudsman.

Keken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons