Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väntar på nästa projekt i landstinget

/

Annons

Jag läste att sjuksköterskor inom dagkirurgin på Ludvika lasarett har erhållit kompensation i form av bussbiljetter för resor till Ingalill Perssons (S) drömfabrik Falu lasarett. Om de dessutom hade fått gratis biobiljetter nu när landstingsledningen hade beslutat sig för att öppna pengabörsen, kanske protesterna hade blivit något mildare.

En annan sak som tycks ligga landstingsledamöterna varmt om hjärtat är miljön. De har säkert med sin stora medvetenhet och intellektuella kapacitet kommit fram till att inte bara lilla Ludvika ska behöva drabbas av ökande koldioxidutsläpp från sjukbilar, ambulanser och andra fordon, när möjligheterna nu finns att dela med sig till Borlänge och Falun.

Och inte att förglömma, deras eminenta besparingspolitik kommer helt till sin rätt när man inser hur mycket medborgaren tjänar in på dessa resor.

Jag ser nu med spänning fram emot nästa projekt från landstingets sida. I dag bussbiljetter, i morgon kanske någon mer exklusiv utsmyckning på drömfabriken Falu lasarett.

BG Andersson

Ludvika

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons