Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utrotningshotad allians?

Annons

Snart sagt dagligen får vi höra om alla de olika utspelen som de olika partierna i den borgerliga alliansen gör, och som i nästa stund dementeras av andra allianspartierna.

Mycket till samröre kan partierna nog inte ha med varandra!

Om den nuvarande alliansen tänker att överleva ett nytt riksdagsval då tror jag att det är enda utvägen att ni begär hjälp av Naturvårdsverket, som likt vargarna skydd förklarar er utrotningshotade och därmed förklarar er fridlysta, då men inte annars så tror jag mej förstå att framtiden inte ligger i Era händer!

Egentligen spelar det heller ingen som helst roll, vilket block som regerar är det alltid samma sak; lova runt och hålla inget alls!

I vart fall har ni alla vänt ålderspensionärerna ryggen, att Kd tar i frågan ibland det vet vi hjälper inte det minsta. Till det är detta parti alldeles för litet och därtill sitter de i knäet på de andra.

Jag tar till det gamla talesättet ; "Tok gjorde som tok sa".

Är det synd om någon så måste det väl vara Rolf Gunnarsson, som ändå i alla insändarsvar haft en tro på sänkt bensinskatt, höjd garantipension och om han ändå har sin tro kvar tar jag till min nästa åldersdigna talesätt; "Var och en är salig i sin tro".

Harry Lissollas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons