Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Träd fram och förklara protesterna

/

Annons

Håller fullständigt med signaturen "Segerviss" när han tycker att denne man ska träda fram och förklara varför han alltid ska protestera mot utvecklingen i Borlänge. Jag tror att alla vet vem han är men jag tror inte tidningen sätter ut hans namn.

Han protesterar också mot utbyggnaden av bostäder i Barkargärdet och han har lyckats få några protesttanter med sig också.

Strövområdet försvinner, säger de, fast att det finns hur mycket skog som helst att vandra i. För några år sedan protesterade han även mot utvecklingen av en ny väg och företagsetablering i liten skala här i Barkargärdet. Folkmängden minskade visst i Borlänge under förra året, och en bidragande orsak är säkert arbetstillfällen. Här har vi haft och har möjlighet att öka arbetstillfällen i Borlänge med flera tusen personer, och då ska någon inskränkt protestgubbe få möjlighet att protestera mot denna utveckling.

Jag tycker att alla människor i Borlänge ska be denna gubbe träda fram och förklara sig. Vad menar han med denna evinnerliga inskränkta uppfattning om utvecklingen i Borlänge?

Träd fram din fegis!

Också segerviss

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons