Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till min dotter

Annons

Säg mig vart är du på väg denna gång? Har du med dig rena kläder? Och nässprayen, eftersom du började bli sjuk igen. Vem tar hand om dig om du får feber? Jag vill ta hand om dig och vara den som tjatar om att du ska hålla dig varm om fötterna. Förstår du?

Förmodligen är ditt immunförsvar väldigt dåligt nu. Du tar inte hand om dig längre, min lilla vän. Några människor har berövat dig din integritet, allt. Jag har svårt att tycka att de är människor. Du anklagar dig själv. Det är inte ditt fel, kommer aldrig att vara.

Du och jag hade några bra dagar tillsammans. Jag kikade på dig när du sov och fick krama dig godnatt. Det betydde mycket för mig.

Jag vet att våren är här, att träden är gröna, att blommor slår ut, men jag ser det inte, gör du? Alla tårar vi gråter, ska de aldrig ta slut? Förr eller senare måste vi alla ta ett ansvar för våra liv, våra val, så även du. Det kommer du att göra. Jag undrar bara, när?

Jag förstår din besvikelse över vänner som sviker, lärare och skolor. Men du ska inte vara bitter. Det finns nya människor att träffa, nya skolor och nya platser att bosätta sig på. Jag finns alltid vid din sida. Alltid. Älskar dig, saknar dig så....

Mamma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons