Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar: Viktigt att du får din färdtjänstresa, vårt mål är att göra vårt bästa

Annons

Svar på insändare av Dennis och Elisabeth i DT 7 mars. Vid beställning av färdtjänstresa, när du har en tid att passa, försöker vi så långt det är möjligt att tillmötesgå de önskemål om tider du har. Det är naturligtvis viktigt att du får sin färdtjänstresa så att du kommer fram i tid till resmålet.

Vi försöker samordna resorna för att frigöra så mycket fordonsresurser som möjligt för att kunna tillmötesgå alla önskemål om restider på bästa vis. En samordnad resa, där du åker tillsammans med andra resenärer, innebär att du inte alltid får åka den kortaste resvägen till målet.

Vi ser kontinuerligt över var våra fordonsresurser gör störst nytta utifrån alla de olika resbehov som finns, oavsett var man bor i Dalarna. En vanlig vardag har vi 250 fordon igång för alla våra serviceresor med färdtjänst, sjukresor, skolresor och flextrafik för att serva våra resenärer både på landsbygd och i tätorter. Att effektivisera resandet är också ett ständigt pågående arbete som inte enbart syftar till att spara pengar utan också är viktigt för att minimera belastningen på miljön, i det arbetet tar vi alltid stor hänsyn till de resbehov som finns.

Om du inte är nöjd med något, för normalt ska du alltid kunna boka en resa från en dag till en annan, är vi tacksamma för att få synpunkter om detta. Kontakta vår Kundservice, har vi gjort något fel vill vi lära av det för att bli bättre.

Vårt mål är att göra vårt bästa för att alltid erbjuda och leverera den bästa möjliga färdtjänstresan på ett tryggt och säkert sätt.

Tomas Nordholm, marknadschef Dalatrafik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons