Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stämmer till punkt och pricka

Annons

Det radioaktiva materialet Becquerel uppmärksammades anno 1903 av den då kände kärnfysikern med samma namn som erhöll nobelpriset i fysik.

På 50-talet upptäcktes detta ämne Bq i renkött och fisk av forskare på Chalmers tekniska högskola.

När så den stora katastrofen med Tjernobylreaktorn blev ett faktum år 1986 uppdagades reaktioner på stora områden också i stora delar av vårt avlånga land.

Det förefaller ganska så märkligt när i dag G8 och G12 och andra naturbevakare och förstå-sig-påare börjar reagera och man försöker dra åt tumskruvarna på det ganska så minimala utsläpp som råder i Sverige genom hot om höjda kostnader av skatter och drivmedel för bilen.

Bibeln talar om att ångest ska komma över folk och länder, det tragiska är att någon urbefolkning aldrig har vållat någon skada utan tvingas leva under diverse slavliknande förhållande - oftast dikterade - "av dem som makten äger".

Bibeln fortsätter att med klarspråk informera om vad som väntar jordens innevånare och redan börjar - inte bara en handfull forskare, drygt 1000-tal inse och bekräfta att bibelns förutsägelse inte bara är på ett ungefär utan stämmer till punkt och picka.

Vid den borgerliga regeringens arbete på 90-talet konstaterade en arrogant statsminister, vi vet vem, att: "Något hot från öster inte var att vänta". I dag finns en tydlig bild på vad som pågår i öst, nämligen en totalitär upprustning!

Keijo Funestig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons